Home

Pan Computers je firma prvi put osnovana 2010 godine sa središtem u Pančevu koja se bavi pružanjem IT usluga.
Vršimo popravke i servis svih vrsta desktop-laptop računara, i računarskih komponenti, kao i softverski servis smart telefona, GPS navigacionih uređaja i tebleta baziranoj na Android platformi.
U ponudi imamo razne delove za laptopove, desktop računare kao i legalan softwer namenjen profesionalnim korisnicima.

Terenski servis – podrazumeva dolazak Pan Computers IT stručnjaka na Vašu kućnu adresu. Popravke se vrše kod Vas, u Vašem prisustvu.

Naš servis računara pokriva ceo Pančevački i Južno i Južno-Banatski okrug sa okolinim. Termin za popravke zakazujemo u istom ili eventualno narednom danu.

Pozovite nas, kažite koji problem imate i naš tim ljudi će biti spreman da Vam izađe u susret.
Garancija na rad – Za sve naše servisne usluge, popravke i IT radove imate pisanu garanciju. Popravke Laptop računara pokriva garanciju od 1 – 6 meseci. Za zamenu delova na PC desktop računarima dobijate garanciju na deo koji smo zamenili direktno od uvoznika i distributera, ona je obično 1-5 godina.

Softverska garancija važi par meseci, u zavisnosti od problema koji smo rešili. Online podrška – Možete nas pozvati i pitati razna pitanja, tražiti razne odgovore na probleme. Ako nismo u poslu, uvek ćemo vas saslušati i savetovati kako je nabolje da učinite za vaš računar. Čak iako smo u poslu saslušaćemo Vas i probati Vam dati savet ili rešenje vašeg problema. Ako se ne javljamo na telefone posaljite nam sms putem telefona, ili mail i mi ćemo Vam brzo izaći u susret na sva vaša pitanja.